Sain viikonloppuna harvinaislaatuisen ja ihanan vieraan, joten halusin myös tuoda ilmi vieraalle miten tervetullut hän on, tietysti ruoalla hemmottelemalla :) Tyttöjen juttujen keskellä tein täytettyjä suippopaprikoita ja tiramisua. Tein ensimmäistä (mutta en viimeistä) kertaa tiramisua eikä resepti ollut ihan perinteinen, mutta lopputulos oli todella suussa sulava. Tiramisun pohja tehtiin LU:n Bastogne kekseistä, jotka kostutettiin reilusti vahvalla kahvilla ja brandyllä. Päällä kaakaojauhetta. Täytteeseen tuli mascarpone juustoa, kermaa ja valkuaisvaahtoa sekä myös kahvia ja brandyä. Ohje Me -lehdestä.
Seuraavana aamuna söimme myöhäisen aamupalan/brunssin ja myönnettäköön, että sorruin tekemään croissantteja kaupan valmistaikinasta, mutta lisäksi oli itse tehtyjä mozzarella tomaatteja italialaiseen tapaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti