Eli halloweeniaki vietetty taalla maapallon toisella puolella ja myos kakkuja tehty muutamia.
Taytetyt suklaa-arkut:
Eli alkuun piirsin vain arkkujen kaavat paperille. Seuraavaksi sulatin suklaan ja leikkasin arkkujen seinamat sulatetusta suklaalevysta ja liimasin arkun osat yhteen sulatetun suklaan avulla. Aikamoista sotkemista :D
Arkkujen taytteena rahkaa, kermavaahtoa ja appelsiinia seka salted caramel ja kastiketta. Loysin todella patevan salted caramel kastikkeen ohjeen ja voit katsoa sen taalta. SAlted caramel on uusi heikkouteni :D
Ja Halloween teemalla jatkuu:
Veriset Lasinsirpale Cupcaket:
Eli sokerista keitetyt "lasinsirpaleet" ja ohje loytyy linkista. Ainoa pulma itselleni syntyi, kun aluksi sirpaleet olivat todella hienoja ja lapinakyvia, mutta seuraavaan paivaan mennessa "lasi" oli sumentunut. En tieda mika siihen olisi auttanut. Ehka lasit taytyy kayttaa tuoreeltaan.
Kuppikakkujen sisalla kirsikoita ja suklaata.
Taytteena voita, tomusokeria ja tuorejuustoa.
Seuraavaksi synttareita. Australiassa ollaan aika hulluna tahan kyseiseen lajiin ja eras pieni tytto pyysi minua tekemaan jalkapallokakun :)
Kakku suklainen sisalta. Ulkokuori Varjattya sokerimassaa kaikilta osin.
Ja jalkiruokiakin on harrastettu :)
Tonttulakit, ei ole helpompaa, kun leikata mansikoista kannat ja dipata valkosuklaaseen.
Lakit voi tarjota esim jaatelon, suklaakastikkeen ja marenkien kera kuten kuvassa :)
Yritan myos paljon hyodyntaa yrtteja puutarhasta niin tein kotitekoista minttusuklaajaateloa. Itse jaatelo siis kaupasta ostettu, mutta maustettu tuoreeella silputulla mintulla ja suklaarouheella. Vihreaa elinatrvikevaria voi laittaa hieman tekemaan jaatelosta hienostuneemman :D
Eli antaa vaniljajaatelon hiemna nuoskua huoneenlammossa ja sitten sekoittaa minttusilppu ja suklaarouhe sekaan ja jaadyttaa uudelleen ja lopuksi maiskuttaa jaatelo kitusiin.
Ennen Joulua kokeilin reseptia valkosuklaa Rocky Roadista, joka olikin aika suosittu ja meni makeisiin suihin nopeasti.
Ainekset:
250 g valkosuklaata sulatettuna
150g pistaasipahkinoita
100g macadamia pahkinoita
70 g kuivattuja karpaloita
200 g vaahtokarkkeja
1. Sulata valkosuklaa
2. Rouhi pahkinat ja paloittele vaahtokarkit.
3. Laita leivinpaperia suorakaiteen muotoiseen vuokaan ja anna jahmettya jaakaapissa. Leikkaa kuutioiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti