torstai 19. heinäkuuta 2012

Valkosuklaa-puolukkajuustokakku.  Viime kesänä kokeilin Ullan Unelma -kakkuja ja seuraava puolukka juustokakku on hänen reseptistä tehty.

Pohja on tehty voista ja Digestivemurusta. Päällä puolukoita pakasteesta ja valkosuklaakoristelu. Ohje kakkuun löytyy  Ullan Unelmakakut kirjasta.



Seuraavassa kuvassa oleva taivaallinen leivos on parasta lohturuokaa, etenkin syksyllä, kun ulkona sataa vettä ja on kylmää. Pohja on tehty Digestive murusta ja sulatetusta voista. Pohjalle on kuutioitu banaania ja tummumisen estämiseksi pirskoteltu päälle sitruunamehua. Kinuski on keitetty kondensoidusta maidosta (tölkkejä haudutetaan kattilassa vedellä peitettynä miedossa lämmössä kaksi tuntia). Kinuskin annetaan jäähtyä ja sitten lusikoidaan banaanikuutioiden päälle. Lopuksi päälle tulee paksusti kermvaahtoa ja suklaarouhetta. Yksi suosikeistani.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti